First Hotel JA

boka hotell i KarlskronaNjut av gratis frukost och Wi-Fi på detta centrala Karlskrona hotell, som erbjuder sina gäster en underbar stämning och härliga bekvämligheter som plattskärms-TV och Jensen sängar.

Varje rum på First Hotel JA har lugna färger och smakfull design. Sköna sängar från Jensen och praktiska mörkläggningsgardiner garanterar en god natts sömn. De trevligt inredda badrummen har antingen ett badkar eller en dusch.

Bläddra genom kanalerna på din platt-TV, avsluta en del arbete på rummets skrivbord, eller surfa på webben via Hotel JA: s gratis Wi-Fi-anslutning.

Lägg till en touch av klass genom att boka ett rum som inkluderar badrock och tofflor. De flesta av dessa rum har också en soffa, som kan användas som en extra säng.hotell Karlskrona

När befintliga sängar används av barn under 13 år bor de gratis på First Hotel JA. Prova traditionella svenska rätterna i den trevliga bistron på plats innan du unnar dig en bastu.

First Hotel JA i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell med perfekt läge mitt i staden. Alla hotellets rum är smakfullt inredda med mjuk belysning och inredda med anpassade sängar som passar perfekt för affärsresenärer såväl som familjer. First Hotel JA är och har varit under en lång tid, en av de ledande hotellen i Karlskrona. Byggnaden har en lång historia som går tillbaka från 1700-talet när den svenska kungen på den tiden, Gustav III, dansade och njöt själv här.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer