Stay Apartment Hotel

boka hotell i KarlskronaDet här underbara hotellet hittar du endast 5 minuters promenad från sjöfartsmuseet och Karlskronas centralstation. Det erbjuder eleganta lägenheter med gratis Wi-Fi, ett fullt utrustat kök och en platt-TV med satellitkanaler.

Alla boendealternativ på Stay Apartment Hotel har moderna kök, DVD-spelare och trägolv. Vissa har härliga vilstolar i läder för extra komfort.

Gästerna kan unna sig en frukost på rummet eller koppla av i den underbara gemensamma bastun.

Stays lägenheter ligger i närheten av Ristorante Michelangelo, som erbjuder specialerbjudanden för gästerna. Rabatterade biljetter till Karlskrona Hockey Clubs matcher kan även avnjutas. Ronneby flygplatsbuss passerar Stay Apartments.boka hotell i Karlskrona

Rymliga hotellrum, sviter och lägenheter med fullt utrustade kök i centrala Karlskrona. För människor som reser i affärer eller för nöje eller både och. Närmare bestämt är detta hotell glada att kunna erbjuda detta nya boende och hotellet ser verkligen fram emot att ha dig som deras gäster!

Hotellets ambition är att göra deras hotellrum och lägenheter ditt andra hem när du reser. Hotellet kombinerar modern teknik med hemmets bekvämligheter. Inredningen är personlig, bekväma, vänliga och av hög standard.
Hotellet och våra lägenheter är främst avsett för den moderna resenären som inte behöver stora hotell, som föredrar och uppskattar att känna sig som hemma. Men du har trots det nära till restauranger, pubar, stormarknader och stadslivet.

Det perfekta valet för resenärer som söker komfort och bekvämlighet med en mängd sunt förnuft. På detta hotell får du tillgång till det mesta av vad du behöver. Hotellet välkomnar alla förfrågningar som du kan ha under din vistelse, och de kommer att göra sitt yttersta för att uppfylla dem.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer