Scandic Karlskrona

boka hotell i KarlskronaDetta underbara hotell hittar du vid vattnet på Karlskronas största ö, Trossö. Det erbjuder gratis Wi-Fi och fri tillgång till gym. Alla rum har trägolv och en platt-TV.

Många av Scandic Karlskronas rum har utsikt över vattnet. När befintliga sängar används bor barn under 13 år självklart gratis på Scandic Karlskrona.

Faciliteterna inkluderar en terrass och en restaurang som erbjuder en mycket trevlig havsutsikt. Scandic Karlskrona ligger 1 km från Karlskronas centralstation och 2 km från Sjöhistoriska museet.boka hotell i Karlskrona

Scandic Karlskronas hotell öppnade så sent som den 15 mars 2010 så det är ett relativt nytt hotell. Hotellet har ett mycket centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö och har därför en svårslagen utsikt.

Från detta härliga hotell i Karlskrona bor du nära till allt som denna marina stad har att erbjuda. Härliga aktiviteter, kulturella sevärdheter och en massa roligt för hela familjen är bara ett stenkast bort från hotellet. Missa absolut inte ett besök i Karlskronas Marinmuseum på Stumholmen, med sin unika samling av svenska marina historia är den mycket sevärd.

Scandic Karlskrona har en design som är inspirerad av hotellets närhet till Östersjön, med massor av naturliga material som ger hotellet en härlig känsla. Hotellets underbara restaurang har utsikt över vattnet och under sommaren kan du få mat på den stora terrassen som absolut inte får missas. Om du får lite tid över kan du träna i gymmet eller låna hotellets gångstavar och utforska Karlskrona. Hotellet kan också stoltsera med att erbjuda utmärkta mötesfaciliteter och trådlöst internet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.

spacer