First Hotel Statt

boka hotell i KarlskronaNjut av gratis frukost och Wi-Fi på detta eleganta hotell som ligger i hjärtat av Karlskrona. First Hotel Statt erbjuder en kombination av bekvämt, modernt boende och en härlig charm.

De flesta rummen på Hotel Statt har individuellt utformad inredning. Gästerna kan njuta av gratis trådlöst internet i hela byggnaden. Dessutom finns det en gemensam dator och skrivare i hotellets lobby.

First Hotel Statt erbjuder 2 restauranger som serverar allt från traditionella pubrätter till mer eleganta rätter. Hotellet har även en rockbar och en nattklubb som är populära bland både hotellgäster och lokalbefolkning.boka hotell i Karlskrona

Varva ner med ett bastubad i First Hotel Statts relaxavdelning. Firsts medlemmar får gratis inträde på ett närliggande gym.

Statts härliga läge på den centrala gågatan ger enkel tillgång till allt Karlskrona har att erbjuda. Det finns gott om affärer, barer och restauranger i närheten. Inom gångavstånd finns attraktioner som Fredrikskyrkan, som är med på UNESCO:s världsarvslista.

First Hotel Statt i Karlskrona är också en idealisk plats för konferenser. Hotellet ligger bekvämt i hjärtat av Karlskrona och allt du behöver är rätt runt hörnet. Från hotellet finner du gågator, boutiqueshopping, skärgårdsbåtar, barer, bowling, bio, gym, museer och parkering allt inom ett bekvämt avstånd.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer