Renaissance Hotel Malmö

År 2012 utsågs Renaissance Malmö Hotel till Sveriges bästa hotell av Trip Advisor Travelers Choice. Att hotellet är populärt även bland hotellgästerna råder det ingen tvekan om när man läser recensionerna på www.hotellmalmo.nu där hotellet kammar hem hela 4 av 5 i gästernas betyg.

Mitt i centrala Malmö

hotell malmöRenaissance Malmö Hotel ligger på det charmiga Lilla Torg, som ligger centralt mitt i hjärtat av Malmö. Det centrala läget utgör en bra bas för att utforska staden. Alldeles utanför hotellet ligger staden med alla dess restauranger, pubar, museer och shopping. Hotellet ligger bara några minuters promenad från Malmös centralstation, vilket också öppnar för goda kommunikationer såväl inom staden som till andra delar av Sverige. På gångavstånd finns också många av stadens sevärdheter, så som Slottsparken med slottet Malmöhus som ligger fem minuters promenad från hotellet.

Lyxiga rum

På hotellet finns 128 klassiskt inredda rum med ett stort inslag av lyx och bekvämlighet. Alla rum har lyxiga sängar och luftkonditionering exempelvis. De har också platt-teve och gratis trådlöst internet. Renaissance Hotel har en roomservice som finns tillgänglig dygnet runt. Hotellet har också ett välutrustat fitnessrum. Det finns också parkeringsgarage i samma byggnad som hotellet. Vidare finns en konferensavdelning med tre lokaler i olika storlekar med hög standard och personlig service samt en festvåning som även har möjlighet till biovisning.

Stort utbud av mat och dryck

Hotellet har en egen restaurang som heter Rosen Bar & Dining och som serverar frukost, lunch och middag. Där serveras skandinavisk mat med en internationell touch. Maten är vällagad och har en hög kvalitet. Extra roligt är att restaurangen har ett öppet kök där man kan titta på medan maten tillagas. I byggnaden finns också två andra restauranger för den som vill prova annan slags mat, dels restaurang Johan P som serverar skaldjur och dels T.G.I Friday´s som serverar amerikanska rätter.